Etusivu

Geelikynnet

Kestolakkaus

Hinnasto

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Galleria

Geelikynnet


Rakennekynnet
Rakennekynnet sopivat kaikille, jotka haluavat kynsistä vahvemmat, pidemmät, huolitellut, näyttävämmät tai muuten vaan omien kynsien alituiseen hoitoon kyllästyneille. Rakennekynsi on jopa kymmeniä kertoja luonnollista kynttä vahvempi.

Rakennekynsiä tehdään yleisemmin joko geelillä tai akryylillä. Näiden menetelmien pääasiallisena erona on materiaalien eri olomuodot. Geeli on valmis massa, joka levitetään kynnelle siveltimellä ja kovetetaan UV-valouunissa. Akryylimenetelmässä on kaksi materiaalia, jotka sekoitetaan keskenään ja päästessään ilman kanssa kosketuksiin massa kovettuu.

Minä olen erikoistunut geelikynsien tekemiseen. Geelin etu on luonnollisuus, kulutuksen kestävyys sekä hellävaraisuus luonnonkynnelle.

Geelikynnet
Jos kaipaat pituutta kynsiisi voidaan kynsiä pidentää tipin eli muovisen jatkeen avulla tai jos olet tyytyväinen kynsiesi pituuteen voidaan kynsiin tehdä pelkkä luonnonkynnen geelivahvistus. Huollon yhteydessä voidaan aina tehdä kynsiin toivomasi uusi koristelu. Huoltoväli on n. 3-4 viikkoa riippuen oman kynnen kunnosta ja kasvusta.

Huomioithan, että geelikynnet tehdään vain terveisiin kynsiin. Jos kynsinauhoissa on tulehdus tai kynnessä sientä, hoidathan ne ensin kuntoon.

Pysyvyys
Geelikynsien pysyvyys riippuu useasta tekijästä. Luonnollisesti kynsimuotoilijan ammattitaidosta riippuu paljon, mutta lisäksi myös asiakkaan:

  • oman luonnonkynnen kunto
  • harrastukset, ammatti/työ
  • terveydentila/sairaudet
  • lääkitykset
  • kynsien kohtelu

Rakennekynsien poistaminen
Älä koskaan poista rakennekynsiä itse repimällä. Tuloksena voi olla kuukausiksi vahingoittunut ja kivulias kynsilevy. Rakennekynnet kannattaa poistattaa ammattilaisella jolloin ne puretaan, kynnet hoidetaan ja tehdään kynttä vahvistava lakkaus. Rakennekynnet voidaan poistaa myös kasvattamalla, jolloin kasvuraja häivytetään viilaamalla ja kynsiä lyhentämällä. Kasvurajan voi peittää lakkaamalla kynnen kokonaan.

AILE NAILS  puh. 040-775 1425   aile(at)ailenails.com